Behandlingar

I vår toppmoderna smådjursklinik erbjuder vi allt ifrån enklare undersökningar och behandlingar till avancerad sjukvård för hund, katt, kaniner och marsvin. Vi är medlemmar i branschorganisationen " Svensk Djursjukvård " vilket innebär att vi står för kvalitét, kompetens, samarbete och etik i den vård vi ger era djur.

Våra medarbetare får individuella och kontinuerliga vidareutbildningar. Vi tar hand om ditt djur och ger professionell vård, vi arbetar enligt vetenskap och beprövad erfarenhet och följer veterinärmedicinska riktlinjer och behandlingsnormer.

​Du som djurägare ska mötas med respekt och tydlighet. Det innebär att du ska ha tillgång till den information du behöver för att kunna delta i besluten kring ditt djurs vård.

Våra lokaler är toppmoderna, handikappanpassade och behagligt inomhusklimat. Vi har hög hygiennivå och arbetar kontinuerligt på att förbättra den ytterligare. Ditt djur ligger inte ensamt under vårdperioden utan övervakas ständigt av professionella sköterskor och veterinärer.

Veterinärhuset i Ängelholm har ett avancerat laboratorium på kliniken vilket gör att många svar kan lämnas redan efter ca 20 min. Andra prover skickas till externa laboratorier och du som djurägare får svar inom några dagar.

Vi följer dig och ditt djur under hela behandlingsprocessen - du har rätt till VIP - service!