Djurfoder och tillbehör till hund och katt

 

Hills kvalitétfoder till hund och katt : Prescription Diet - Science Plan - Vetessential 

Vi har fullt sortiment av Hills kvalitetsfoder för hund och katt, både till friska djur i alla åldrar, men också till hundar och katter med särskilda problem.

Genom att fullt sortiment behöver du aldrig leta efter " din" sort. Hills har ett sortiment för friska djur samt ett sortiment för sjuka djur. Vi använder oss ofta av specialfoder i vår terapi av olika sjukdomar. Det hjälper till att göra ditt djur friskt och medverka till kort konvalescens.

Bantningsprogram för djur med övervikt

Många av våra djur lider idag av övervikt. Låt oss hjälpa till med ett effektivt bantningsprogram där du vår hjälp med att banta ditt djur på ett bra sätt!  Vår personal är specialutbildad i kostrådgivning.

Extra erbjudande på foder

Vi har ofta extra erbjudande på foder - se under NYHETER, Vi har också rabattkort och VIP-kort som innebär att våra kunder kan få ytterligare rabatt.

Vi har i vår shop noga utvalda produkter såsom tillbehör, borstar, shampon, tillskottsfoder mm. Veterinärhuset säljer endast de produkter vi veterinärer och sköterskor använder till vår egna djur!